Zabkása – a túlterhelt anyák megmentője

 

Anyaaa, de én ezt nem szereteeem!

Ha már a címet olvasva is az egekbe emeled a tekintetedet, mert naponta többször hallod ezt a gyerekeidtől, akkor ez a cikk neked szól.

A csemetédnek megvolt a legnagyobb kedvence, amit atombiztosan megevett minden körülmények között. Egészen tegnapig. Ma már nem, mert:

  • nem olyan a csomagolása
  • ugyanolyan a csomagolása, de ő másra emlékszik
  • piros tányérból kapta
  • nem piros tányérból kapta
  • a tesója is olyat eszik
  • a tesója nem olyan eszik
  • elrabolták éjszaka az ufók és teljesen megváltozott az ízlése
  • csak.

Akinek rosszevő gyereke van, annak egy kínszenvedés olyan ételeket találni számára, amit egyáltalán megeszik, az már csak a bónusz, ha az esetleg egészséges és tápláló is. És mire a szokásos reggelenkénti „edd már meg”, „ne bambulj, egyél”, „jó, csak a felét”, „haladjál”, „oké, még egy falatot, aztán mehetsz” mantrákon túl vagyunk, szinte öröm elmenni a munkahelyre, ahol nem ilyen egetrengető problémákkal kell foglalkozni, hanem csak milliós nagyságrendű döntésekkel… 

De most még erre sincs lehetőség, itt a home office, a gyerekeknek már tanulniuk kellene, neked meg hamarosan kezdődik a reggeli online meeting és még sehol nem tartotok.

Nem mondjuk, hogy nálunk van a bölcsek köve, de az Encian instant zabkásák igen, amik azért bizonyos esetekben nagyon hasonlóak 🙂

Az ötféle ízesítés közül nagy eséllyel talál minden gyerek a fogára valót. Másnap is, amikorra már hirtelen tök más az ízlése.

Csak forró víz kell hozzá és néhány perc várakozás, így expressz gyorsasággal elkészül.

Nem kell különböző alapanyagok után rohangálni, minden ott van a kis tasakokban. Így bárhol, bármikor tápláló reggeli lehet belőle.

Ideális reggeli azoknak, akik odafigyelnek a saját és a családjuk egészségére. A zab magas rosttartalma miatt segíti az emésztést, és energiával tölti fel szervezetet, kiváló kalciumforrás, ásványi anyagokban gazdag, egyensúlyban tartja a koleszterinszintet, a haj és a bőr állapotára is pozitív hatással van.

Tartósítószertől, adalékanyagoktól és ízfokozóktól mentes, elsősorban természetes alapanyagokból áll.

Ideális fogyókúra vagy diéta kiegészítőjeként is.

Kell ennél több?

Itt az idő, hogy kipróbálja az egész család! Még az is lehet, hogy a gyerekek kedvence lesz. Vagy apáé. Vagy anyáé. Vagy mindenkié!

Morvai Linda

A kipróbáláshoz összeállítottunk nagyon kedvező áron egy kóstolócsomagot! Itt tudod megvenni: