Encian Lóbalzsam 250ml

Az Encian Lóbalzsam speciális gyógynövény összetételének köszönhetően hűsíti és felfrissíti a fáradt végtagokat. Hűsítő hatása mellett segíthet az izmok ellazításában, az izomláz okozta fájdalmak csökkentésében.

1 390 Ft

Leírás

Vannak problémák, amik szinte észrevétlenül jönnek, és bizony maradnak is, ha nem a megfelelő készítményt használjuk az enyhítésükre. Ilyen például a végtagfájdalom, amit nem szabad elhanyagolni, és érdemes minél előbb kezelésbe venni. Az Encian Lóbalzsam kellemes és hasznos utitárs lehet akár a munkába, akár az edzőterembe.

Mi okozhatja a végtagfájdalmakat? Az egész napos ülőmunka, vagy folytonos rohangálás után sokan már nem foglalkoznak eleget a lábuk állapotával. Pedig az elhanyagolt lábak házatáján vérkeringési zavarok is kialakulhatnak.

A végtagok fokozott igénybevételén kívül a sportsérülések is okozhatják a fájdalmat. Ilyen az izomláz vagy a különböző húzódások. Az egészséges életmód és a sport kézen fogva járnak, azonban nem elég a gyakorlatokat jól végezni, bizony időt kell szánni a nyújtásra, és a felkészülésre is. Az izmoknak ugyanis szükségük van az állandó „háttérápolásra”.

A lóbalzsam egy olyan készítmény, ami ideális megoldás a fent említett problémákra. A lóbalzsamok között létezik hideg és meleg egyaránt. A hidegfajta, mint amilyen  az Encian Lóbalzsam is, hűsíti a fájó pontokat, és menta kivonatával enyhíti a kellemetlen tüneteket.

Az Encian Lóbalzsam speciális gyógynövény összetételének köszönhetően hűsíti és felfrissíti a fáradt végtagokat. Hűsítő hatása mellett segíthet az izmok ellazításában, az izomláz okozta fájdalmak csökkentésében.

3 ok, amiért hasznos az Encian Lóbalzsam

 1. Csökkentheti a húzódások, vagy egyéb eredetű sportsérüléseket,
 2. Lazíthatja az izmokat,
 3. Fokozhatja a vérkeringést.

Kiszerelése: 250 ml

Főbb hatóanyagok

Árnika kivonat (Ardica cordifolia extract), Menthol, Borsmenta (Mentha piperitae), Vadgesztenye kivonat (Aesculus hippocastanum extract).

Alkalmazás

Naponta 3-4 alkalommal masszírozza be az érintett felületet. Csak külsőleg használható. Nyílt sebre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön, 2 éves kor alatt nem alkalmazható. Irritáció esetén a kezelést abba kell hagyni.

Miért olyan népszerűek az Encian készítmények?

 1. Magas hatóanyagtartalom
  Az egészségmegőrzésben élenjáró termékek a magas hatóanyag tartalom mellett gyakran egyedüllló hatóanyag formulával rendelkeznek. Ez segítheti az adott termék haszonosulását a szervezet számára.
 2. Egyedülálló összetétel
  A termékek összetételét szakértelem, innováció és a kreativitás együttműködése befolyásolja.
 3. Állandó kimagasló minőség
  Az Encian temékek magas minőséget képviselnek, melyre a cég múljta, elkötelezettsée és szakértelme a garancia.

Használd Te is az Encian Lóbalzsamot! Nem fogsz csalódni benne!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Encian Lóbalzsam 250ml” értékelése elsőként