Kókuszos rizskása probiotikummal, 60 g

Egy forradalmian új finomság az instant ételek között!

A xxx kókuszos rizskása az első olyan kása, amely probiotikumokat és prebiotikumokat tartalmaz.

Kóstold meg és támogasd az egészségedet ezzel a finom kókuszos rizskásával!

450 Ft

Elfogyott

Leírás

A kókuszos rizskása  probiotikumokat és prebiotikumokat tartalmaz.

Egy adag 5 milliárd Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 probiotikus baktériumkultúrát tartalmaz, amelyek elősegítik az emésztést és támogatják az immunrendszert. A L. rhamnosus természetesen jelen van az emésztőrendszerben.
A kiegyensúlyozott bélmikroflóra elengedhetetlen az egészséges és élettel teli szervezethez.
A rizskása tartalmaz inulint is – egy prebiotikumot, amely táplálékul szolgál a probiotikumok számára, hogy tovább éljenek és megtelepedjenek az emésztőrendszerben.

A rizskása könnyen emészthető, mert rizslisztet és instant rizspelyhet tartalmaz, amelyek sokkal könnyebben emészthetők, mint a zabpehely. A legigényesebb étkezési szokásokhoz is alkalmasak.

  • Gluténmentes – mindenkinek megfelelő, akinek problémái vannak a glutén emésztésével, az enyhe intoleranciától a cöliákiáig
  • Laktózmentes – alkalmas vegetáriánusok, vegánok és laktóz intoleranciában szenvedők számára

Az immunitás erősítésére is kiválóak, mert egy adag rizskása a  napi B1-, B6-, B12-vitamin, valamint a kalcium, magnézium, vas és cink ásványi anyagok szükségletének 25%-át tartalmazza.

  • A B6-, B12-vitamin és a cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez
  • A B12-vitamin és a vas hozzájárul az energiatermelés normál anyagcseréjéhez
  • A B6-, B12-vitamin és a vas hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
 

Összetevők: instant rizsliszt 35,5%, kukorica maltodextrin, nem hidrogénezett kókuszolaj, finomítatlan nádcukor (Demerara), instant rizspehely 6%, inulin, kakaópor 3,5%, módosított kukoricakeményítő, glükózszirup, ásványi anyagok és vitaminok keveréke (kalcium-karbonát, magnézium-oxid, cink-glükonát, vas-pirofoszfát, cianokobalamin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-mononitrát), természetes csokoládé aroma 0,9%, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, mikroorganizmus kultúra: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11.

Nyomokban tejet tartalmazhat.

Elkészítési útmutató: A zacskó tartalmát (=60g) öntsük bele egy tálba, adjunk hozzá 150 ml meleg vizet (maximum 80 Celsius fokig) és keverjük össze. Hagyjuk állni 2-3 percig.