Körömvirág krém: egyenesen a természet virágoskertjéből

Bőröd rajongani fog érte

Körömvirág: a bőröd kedvence

Az Encian Körömvirág Flavon Plusz krém könnyen a család kedvencévé válik. Nem csoda. Ez a kellemes tapintású, lágy bőrbarát krém hatékonyan felveszi a harcot szinte minden bőrirritációval szemben.

Mindig számíthatsz rá

A körömvirág egy olyan csodálatos növény, melynek számos jótékony hatása van. Olyan sokoldalú virág, melynek gyulladásgátló, antibakteriális hatása közismert. Ezért is rajonganak sokan a körömvirág krémekért. De nem csak ez az egyetlen olyan összetevő, ami sokak kedvencévé teszi a krémet.

Mitől olyan értékes az Encian Körömvirág Flavon Plusz krém?

Az egyik legfontosabb faktor, amitől messze jobb választás, mint a többi általános körömvirág krém, az a gazdag flavonoid tartalma. Az Encian Körömvirág Flavon plusz krém flavonoidokban (szőlőmag olaj, sárgarépa olaj, narancs olaj) gazdag készítmény, ami a bőr regenerációja számára fontos béta-karotint és E-vitamint tartalmaz. 

Flavonoidokban (szőlőmag olaj, sárgarépa olaj, narancs olaj) gazdag készítmény, ami a bőr regenerációja számára fontos béta-karotint és E-vitamint tartalmaz. A szőlőmagolaj E-vitaminban és procyanidinokban különösen gazdag. A bőrre gyulladáscsökkentő, regeneráló, tápláló, bőrpuhító és faggyúmirigy működést szabályozó tulajdonsága miatt alkalmazzuk. Kiváló választás érett, száraz, zsíros és kombinált bőrtípusokra. A narancsolaj a bőrbe bedörzsölve nyugtató, bőrápoló, antibakteriális hatással bír, míg a sárgarépa olaj bőrpuhító, bőrvédő, fényvédő, segíti a bőr rugalmasságának megőrzését, ezért kiválóan alkalmazható stria kialakulásának megelőzésére, illetve stria kezelésre. Napozásnál támogatja a bőr egyenletes barnulását, napozás után pedig regenerálja a bőrt, segít, hogy a bőr hosszan megőrizze napbarnított színét.