Bőröd rajongani fog érte

Körömvirág: a bőröd kedvence

Az Encian Körömvirág Flavon Plusz krém könnyen a család kedvencévé válik. Nem csoda. Ez a kellemes tapintású, lágy bőrbarát krém hatékonyan felveszi a harcot szinte minden bőrirritációval szemben.

Mindig számíthatsz rá

 

A körömvirág egy olyan csodálatos növény, melynek számos jótékony hatása van. Olyan sokoldalú virág, melynek gyulladásgátló, antibakteriális hatása közismert. Ezért is rajonganak sokan a körömvirág krémekért. De nem csak ez az egyetlen olyan összetevő, ami sokak kedvencévé teszi a krémet.

 

Mitől olyan értékes az Encian Körömvirág Flavon Plusz krém?

Az egyik legfontosabb faktor, amitől messze jobb választás, mint a többi általános körömvirág krém, az a gazdag flavonoid tartalma. Az Encian Körömvirág Flavon plusz krém flavonoidokban (szőlőmag olaj, sárgarépa olaj, narancs olaj) gazdag készítmény, ami a bőr regenerációja számára fontos béta-karotint és E-vitamint tartalmaz. 

Miért fontos a flavonoid a bőr számára?

A flavonoidok olyan – növényekben található – anyagok, melyek hasznosak az emberi szervezet számára. A flavonoidok nagy szerepet játszanak a szabadgyökök megkötésében és vitalizáló hatást fejthet ki a bőr számára. Jelentős antioxidáns hatásúak, így segíthetnek megőrizni a bőr rugalmasságát is.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár