Fáradt láb, és ami mögötte van

Fáradt láb, és ami mögötte van

A fáradt láb érzését nem nagyon kell bemutatni. Szinte mindenki találkozott már vele. Ülőmunka, állómunka, rohangálás vagy éppen mozgáshiány. Bármelyik életmód okozhatja a tüneteket, és sokszor igen csak igénybe tudja venni a végtagokat. Néha elegendő egy rossz testtartás, és máris akadályozzuk a megfelelő vérkeringést. Könnyen jönnek a kellemetlen, visszeres vagy fáradt láb érzésének tünetei. Mi lehet a megoldás, ha el akarjuk kerülni, hogy állandósuljon a helyzet?

Miért rosszabb a helyzet nyáron?

Vannak, akik csak nyáron szenvednek ezektől a kellemetlen tünetektől. Miért van ez így? Nyáron az erek kitágulnak, és lassul a vérkeringés. Sajnos a visszeres panaszok megerősödhetnek. Ilyenkor nap végére a láb gyakran elnehezedik és szinte mázsás súlyoknak érezzük, amit egész nap cipelhetünk magunkkal. Sajnos nem ritka a fáradtság, nehézláb érzés, lábdagadás, visszerek kialakulása. De nem kell azért nagyon megijedni, szerencsére vannak olyan készítmények, amivel könnyen enyhíthetők a bajok.

Mi segíthet enyhíteni a tüneteket?

Érdemes a természetes alapú készítmények házatáján körülnézni. Például nagy segítséget jelenthetnek a gyógynövényekből készült készítmények. A gyógynövények közül mindenek előtt kiemelt figyelmet kap a vadgesztenye és a szőlőmag. Mindkét hasznos összetevő megtalálható az Encian Ve-forte gélben.

2 összetevő, ami miatt egyre többen használják

 Nyugtató vadgesztenye kivonat
A vadgesztenye hatóanyagai erősíthetik az érrendszert, ezáltal csökkenthetik a fekély és trombózis kialakulását. Ezen kívül gyulladáscsökkentő hatása is kiemelkedő, csökkentheti az ödéma képződését.
● Tápláló szőlőmagolaj
A szőlőmagolaj az E-vitaminokban gazdag olajok közé tartozik. A szőlőmag
továbbá olyan antioxidáns forrás, ami erősítheti a vérerek és hajszálerek falait, ezáltal a visszerek kialakulásának megelőzésében segíthet

Milyen tünetek jelentkezésekor érdemes használni?

● nehéz láb érzés
● fáradt láb
● lábgörcsök
● viszketés
● feszülés
● visszeres panaszok

Ha elkezded használni a lábfrissítő krémet, nem csak kényezteted a lábaidat, hanem pihenteted is egyben. Duplán jó hatást érsz el.
Segíts a lábadnak, hogy könnyebben vegye az akadályokat! Mázsás súlyok helyett, vedd könnyűre a lépteidet. Kezdd el használni Te is! Tudj meg róla többet itt a webáruházban! »