Aloe, a kozmetikumok jolly jokere

Aloe, a kozmetikumok jolly jokere

Nap, tenger, szél, bozót és rovarok. Mi a közös bennük? Például az, hogy nyáron – így vagy úgy – de mindegyik igénybe veheti a bőrünket. A végeredmény: viszket, csíp, ég, bereped, kiszárad vagy éppen szimplán csak fáj. Ilyenkor jól jön, ha van nálunk aloe vera valamilyen formában.

Mivel nyáron a fenti tünetek még hangsúlyosabbá válhatnak, érdemes ezekben a hónapokban különös gondot fordítani a bőrünk védelmére,
és megelőzni ezzel a kellemetlen tüneteket. Ha már késő, és megtörtént a baj, akkor érdemes magunknál tartani olyan készítményt, ami gyors segítség és hatásos kezelés lehet például egy leégés után.
Legjobb megoldás lehet olyan bőrápolási terméket választani, ami természetes, nem terheli még jobban a bőrünket, hanem valóságos jótevő lehet a számára.
Az aloe verára sokan csodaszerként tekintenek. Ha ez az állítás 100%-ban nem is állja meg a helyét, annyi biztos, hogy kiemelkedően jó hatással van a bőrünkre.

Aloe vera, miért szeretik olyan sokan?

Az aloe vera növény jótékony hatásáról ismert, gazdag hatóanyag összetételének köszönhetően számos bőrprobléma enyhítésére és kezelésére ajánlott.

3 fő tulajdonság, ami az aloe verát kiemeli a többi növény közül

● gyulladásgátló
● antiszeptikus
● antibakteriális

Mit tesz a bőrrel, amitől ennyien rajonganak érte?

 hidratál
különösen előnyös lehet a száraz, érzékeny, kemény vagy sérült bőr számára,
● nyugtat
nyugtatja az irritált bőrt a rovarcsípések, napégés
● regenerál

Könnyen és gyorsan behatol a bőrbe, és felgyorsítja a sejtek regenerálódását. Aki ki szeretné átélni az aloe vera különös kényeztetését, annak jó szívvel ajánljuk az Encian Aloe vera gélt. Garantáltan kellemes formája lehet a bőr szeretetének kifejezésére.
Ez a gél kedvező hatást gyakorol az arcbőrre: száraz, normál és zsíros bőrre egyaránt alkalmas. A gél formátum, különösen nyáron, ideális megoldás, ha a nedvesség feltöltésére van szükség.
Az Encian Aloe vera gél használata után a bőrön nem marad zsír, csak a frissesség kellemes érzése. Ez nagy melegben különösen nagy élmény, hiszen erősen izzadt bőrnek nem tesz jót a zsíros krém.

Használd Te is bátran! Nézd meg az Encian Aloe vera gél termékleírást is! »